Els continguts d'aquest web estan pensats per a Cicle Mitjà i Superior d'educació Primària.

Benvingut/da a SàviaMENT.
Un web per a grans i petits.

A l’Univers hi podem trobar diferents tipus d’astres: asteroides, planetes, estrelles, meteoroides… saps la diferència entre ells?

Al llarg del dia ens movem, juguem, saltem i correm. Totes aquestes activitats les podem fer gràcies al conjunt de músculs i ossos que formen el nostre aparell locomotor.

Els éssers vius necessitem alimentar-nos per poder obtenir l'energia necessària per viure... descobreix el que menges i com t'afecta!

L'aigua és un element essencial per la vida, ja que sense aigua, la vida del nostre planeta no existiria. Les plantes, els animals i les persones necessitem l'aigua per poder viure.

Coneixes les característiques dels paisatges que t'envolten? Si et fixes en l'entorn que del teu voltant veuràs que, en funció d'on estàs, els paisatges canvien. ​

sculpture-2209152_960_720.jpg

Els òrgans dels sentits ens donen informació sobre el nostre entorn que ens ajuda a protegir-nos, alimentar-nos i cuidar-nos els uns als altres.

Niño y perro Comer Pasta
Shed planta

La nutrició és el conjunt de processos que ens permeten utilitzar i transformar les substàncies que necessitem per a mantenir-nos vius. La porten a terme quatre aparells: el digestiu, el respiratori, el circulatori i l'excretor.

 

 

Les plantes són éssers vius, igual que els animals i les persones, i com a tal, segueixen un cicle vital: neixen, creixen, es relacionen, es reprodueixen i moren.

 

 

vida silvestre|vida salvaje

Mira al teu voltant i observa. Ets capaç de distingir els éssers vius dels inerts?

Una taula, una pedra o un llibre són éssers inerts, no tenen vida.

En canvi, una planta, un animal o un humà són éssers vius, ja que tenen vida.

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now